Persienner fra Zenith – En persienne, der giver super kontrol over mængden af lys du lukker ind | Sadolin Farveland

Persiennen har været en del af boligindretningen i mere end 30 år, og dens fordele er mange. Det er en effektiv og elegant løsning, med mange valgmuligheder indenfor farver, materialer og finish.
I Sadolin Farveland butikken finder du et stort udvalg af lækre persienner, skræddersyede til din smag og dine vinduer.
Du kan blandt andet finde de nye, innovative Zenith persienner som er udviklet af den industrielle designer Peter Møller-Jensen. Zenith persiennerne er designet til at forbedre indeklimaet på en række forskellige måder.
Zenith Basis udgør basen for hele Zenith serien. Den leveres i 6 forskellige farver overkasser og i 8 lamel-farver. Lamellerne er udført i en kraftigere udgave end de fleste andre persienner, hvilket giver dig en langt mere stabil persienne.
Zenith Wellness persiennen er intet mindre end en nyskabelse og farver det skarpe nordiske lys hele 5 % varmere, når det strømmer ind gennem de nedrullede og åbne persienner. Rent teknisk kan det lade sig gøre, fordi der er fastgjort en tynd, orange farvestribe yderst på undersiden af lamellerne i den nye persienne. Det er naturligvis konstrueret, så det hverken skæmmer persiennen eller kan ses.

Zenith Duotone skifter endvidere farve i forhold til lysets styrke. Persiennen er i grundfarven hvid, men du kan vælge at din persienne skal ændre farve til en orange nuance, som skaber et varmt lys, eller en blå tone som giver en mere kølig belysning.

Zenith Energy persiennerne har alle sølvfarvede bagsider. Farven reflekterer de varme solstråler om sommeren og er derfor med til at holde rummet køligere og indeklimaet bedre.
Om vinteren hjælper persiennen med at holde på varmen, da sølvbagsiden skaber et isolerende rum mellem rude og persienne, så varmetabet minimeres.

Zenith Antireflex persiennen har desuden mat lakerede lameller og minimerer de skarpe reflekser fra solen. En behagelig løsning til blandt andet. kontoret og lignende.
Zenith Private persiennen blokerer for både lys og nysgerrige blikke. Snorehullerne i lamellerne er placeret bagerst i lamellen og stigbåndende har gjort det muligt at få endnu flere lameller i den færdige persienne. Det betyder at persiennen lukkere meget tættere end normalle persienner.

Right aligned picture: 
Persienner
Image with Text: 

Zenith Basis udgør basen for hele Zenith serien. Den leveres i 6 farver overkasser, og i 8 lamel-farver. Lamellerne er udført i en kraftigere udgave end andre persienner, det giver dig langt mere stabil persienne.

Zenith Wellness persiennen er intet mindre end en nyskabelse, og farver det skarpe nordiske lys hele fem procent varmere, når det strømmer ind gennem de nedrullede og åbne persienner. Rent teknisk kan det lade sig gøre, fordi der er fastgjort en tynd, orange farvestribe yderst på undersiden af lamellerne i den nye persienne. Det er naturligvis konstrueret, så det hverken skæmmer persiennen eller kan ses.

Zenith Duotone skifter farve, afhængigt af lysets styrke. Persiennen er hvid i grundfarven, og så kan du vælge at din persienne skal changere i en orange nuance, og dermed skabe et varmt lys, eller i en blå tone og altså skabe en mere kølig belysning.

Zenith Energy persiennerne har alle sølvfarvet bagside. Det reflekterer de varme solstråler om sommeren og er derfor med til at holde rummet køligere og indklimaet bedre.
Om vinteren hjælper persiennen med at holde på varmen, da sølvbagsiden skaber et isolerende rum mellem rude og persienne, så varmetabet minimeres.

Zenith Antireflex persiennen har matlakerede lameller og minimerer de skarpe reflekser fra solen. En behagelig løsning til bl.a. kontorer o.lign.

Zenith Private persiennen tilladder hverken lys eller nysgerrige blikke at kigge gennem persiennen. Snorehullerne i lamellerne er placeret bagerst i lamellen og stigbåndende har gjort det muligt at få endnu flere lameller i den færdig persienne. Det betyder at persiennen lukkere meget tættere end nomalt set ved persienner.

Top aligned picture: