Maling – sådan bliver det rigtigt flot | Sadolin Farveland

Maling – sådan bliver det rigtigt flot

Når det kommer til valg af maling, er det ikke altid så ligetil, som det lyder. Hvad enten du skal male din stue, hegnet i din have eller badeværelset, er det vigtigt at vælge den rigtige maling. Det kan dog være svært at vurdere hvilken type maling, der passer bedst til dine behov. Hos Nordsjö idé & Design har vi et stort udvalg af al slags maling, og vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige. Vi rådgiver dig ud fra det konkrete projekt du skal lave, om det er et enkelt værelse – eller hele boligen der skal males.

Vi kan med et stort udvalg af kvalitetsprodukter, hjælpe dig så det blive nemt og helt perfekt.

Med over 35 års erfaring inden for maling og med et udvalg på mere end 6000 forskellige farver, kan vi, via både vores butikker og hjemmeside, hjælpe med at finde den rigtige farve og type maling. På hjemmesiden har vi guides inden for et stort udvalg af forskellige maleprojekter, som kan gøre det nemmere for dig at vælge den bedste type maling til dine behov. Her finder du hjælp til alt fra brug af grundmaling og lakering til maling af trægulve, og hvordan man renser og plejer. På hjemmesidens beregner kan vi også hjælpe med at vurdere, hvor meget maling du skal bruge, så du ikke ender med hverken for lidt eller for meget.


Sadolin Farveland er en one-stop butik, hvor du kan finde alt, hvad du søger inden for maling. Hos os kan du også finde inspiration, og vi giver vores bud på de seneste trends inden for maling og istandsættelse i hjemmet. Hvad enten du skal vælge farve til dit soveværelse eller indrette et arbejdsværelse, håber vi, at vi kan hjælpe med at finde den helt rigtige idé. Besøg din lokale Sadolin Farveland for at få rådgivning og inspiration til dit næste projekt. Når det kommer til at male og istandsætte dit hjem, kan du finde det hele hos os.

Password: