Køkkenet | Sadolin Farveland

I køkkenet vil vi først og fremmest ha' at det er praktisk. Det skal fungere, være nemt at finde rundt i og ikke mindst nemt (og hurtigt) at rengøre. Men det skal naturligvis også være rart og hyggeligt at opholde sig i. Med funktionalitet i højsædet, kan man nemt glemme at gøre køkkenet hyggeligt og rart at være i.

Køkkenet er et rum vi ofte opholder os i. Her laves mad og lektier. Mange af vores måltider indtages her og ikke så få aviser, læses i køkkenet.

Vælg farver der giver lyst til aktivitet og 'plads' til samvær. Det vil sige at du skal overveje en farve der ikke 'larmer' mere end at alle køkkenets brugere, synes der er rart at være. Den skal naturligvis være nøje afstemt til at passe til køkkenlåger o.lign., da disse ofte har en meget tydelig fremtræden i rummet.

Køkkenet bliver nemt at holde orden i, og rydde op hvis du sørger for at alt har sin plads. Hav kurve og små bakker til de ting der skal stå fremme på køkkenbordet, og sørg for at alt andet har en fast plads i skuffer og skabe. Så undgår du de sædvanlige 'køkkenbunker' hvor reklamer, regninger og andet godt fra ugen der gik, samler sig og vokser til store, rodede bunker.

 

Vælg farveprøver

Right aligned picture: 
Top aligned picture: