Farvehandlertips ude | Sadolin Farveland

Farvehandlertips ude

Pinotex Træterasser og terasser af lærk

Pas på dine af havemøbler

I dag findes der et enormt udbud af havemøbler i træ. De fleste er lavet af nåletræ eller forskellige former for ædeltræ. Især møbler af ædeltræ er blevet meget almindelige og populære.

Pleje af træfacader

Facader af ceder- og lærketræ er blevet et populært materiale til facadebeklædning. Begge træsorter skal og bør behandles for at bevare det smukke udseende og for at holde træet modstandsdygtigt.

Pinotex Ædeltræsolie, Terasseolie og Terrasseolie Plus sikrer en vandaf

Træbeskyttelse

Der er ingen tvivl om at det er langt dyrere og mere besværligt at udskifte nedbrudte trækonstruktioner, fremfor at vedligeholde dem. Med den rigtige vedligeholdelse holder det udvendige træværk i mange mange år.

Alle udendørs elementer af huset, lever en hård tilværelse.

Vinduerne på dit hus er hårdt udsatte af det danske vejr og vind, og de er dyre at udskifte. Hyppig opmærksomhed og grundig vedligeholdelse er derfor på alle måder, en god investering.

Havelåger, terassemøbler, potteskjulere og andre ting du har i dit uderum, skal vedligeholdes så de ikke ruster - og som en bonus, er de samtidig meget skønnere at kigge på.

Sådan renoverer du fliserne udendørs.

TIDLIGERE MALEDE FLADER
Forberedelserne er en vigtig del af malerarbejdet, det er her du virkelig kan sørge for at slutresultatet bliver både flot og solidt.