Farvehandlertips inde | Sadolin Farveland

Farvehandlertips inde

UPS! Hvad nu?

Rens og Pleje sortimentet omfatter pletrensning, afrensning, polering, oliering, imprægnering og meget, meget mere, og findes kun i Sadolin Farveland butikkerne.

For at sikre at du bliver tilfreds med det færdige resultat, at det bliver så flot og lækkert som du drømmer om, og så holdbart som du forventer, er det vigtigt at du bruger den rigtige malingkvalitet.

Det kan faktisk godt lade sig gøre at lakere køleskabe, gasfyr og lignende fabrikslakerede overflader.  Det kræver dog et omhyggeligt forarbejde, for at resultatet bliver flot og holdbart.

Sådan gør du!

Forberedelser:

Det er både dyrt og et stort arbejde at skifte fliserne i køkken og bad. I stedet for at udskifte uddaterede fliser, kan du vælge at male dem, og få et både flot og holdbart resultat.

Mal træværket inde

Maling er helt fantastisk til at forvandle dine gamle møbler, genbrugs- og loppefund, kiksede arvestykker til nye yndlingsmøbler og til at gøre paneler og radiatorer pæne igen.

Maling af betongulve

Du kan sagtens male betongulvet også, og skabe et helt nyt udtryk i rummet.

Hvis dit lakerede gulv er slidt igennem, får du det flotteste resultat, når du sliber den gamle behandling af med en gulvsliber.

Lofterne er et ret så vigtigt element i din bolig. Selvom vi ikke går og kigger direkte på lofterne, er det nogle meget store flader, og de er i høj grad med til at skabe det færdige udtryk i rummet.

Sådan maler du vægge med tapet eller væv.

Hvis du vil male dine vægge er det som regel forholdsvist ligetil at komme i gang med. Dog er der et par ting du lige skal forberede og være opmærksom på, inden du kaster dig over malerarbejdet.

En vigtig del af forarbejdet er grunding. Uanset om du skal male ovenpå glasvæv, male møbler eller en radiator, bliver resultatet både mere holdbart, og også flottere, når du grunder.

Der er forskellige grunde til at grunding er vigtig.

Før du sætter væv og filt op:

Malede vægge bliver utroligt smukke, hvis de males på glasvæv eller filt. Og som med al andet malerarbejde, bliver resultatet flottest, hvis forberedelserne er i orden.