Entréen | Sadolin Farveland

Velkommen hjem!

Indgangspartiet er meget mere end der hvor vi smider skoene, hænger jakken på bøjlen og sætter den våde paraply.

Entreen er det første rum, både du og dine gæster møder i din bolig. Allerede her kan du skabe den gode stemning - og gøre det til en fornøjelse at ankomme til boligen. Entreen skal være imødekommende og venlig - og naturligvis slidstærk nok til at kunne tåle det der bliver slæbt med ind af fodsåler, våde jakker, børnene, hunden ...hverdagen.

Ifølge den gamle, kinesiske filosofi Feng Shui, sætter entreen, standarden for resten af huset. Og mange af os kan vist bakke op om den historie - og berette om hvordan rod og uoverskuelighed kan suge energien ud af os, på et splitsekund.

Lav en personlig og hyggelig entré hvor både du og ungerne nemt kan komme af med skotøj og jakker. Med mønstre og farver der byder velkommen og gør glad (og en kvalitet der kan tåle en klud, når noget af hverdagen havner på væggen), og med personlige billeder der viser hvem der bor her.

Som alle andre steder i huset, er det vigtigt at gøre det nemt at holde orden og finde plads til tingene. Hav kurve, kasser o.lign. til sko, vanter, halstørklæder osv.

Right aligned picture: 
Top aligned picture: