Color of the Year | Sadolin Farveland

Color of the Year - DENIM DRIFT S0.10.50

 

Oplev Color of the Year i 2017, Denim Drift og dens komplementære farvepalet til reflektion og et kig på livet med nye øjne. Det er en smuk farvepalet, der er trendy, let at forstå og alligevel så innovativ, avanceret og alsidig.

 

Vores gennemgang af international arkitektur og mode- og designtendenser viste, at blå er den farve, der er inde lige nu. For at gøre det relevant for dit hjem, valgte vores team af eksperter, en blå, der fungerer lige så godt i et køkken som i et soveværelse, siger Heleen van Gent, kreativ direktør, AkzoNobel Globalt Æstetisk Center.

Blå er farven fra vores hverdag, den findes på himlen over os, det tøj vi bærer, og som i år - farven på malingen på vores vægge. Så gør dig klar til at dyppe penslen i Denim Drift, Nordsjö’s Color of the Year 2017, som er identificeret af et internationalt team af eksperter inden for arkitektur og design – hver enkelt håndplukket fra deres respektive ekspertise områder.

For at vise, hvor alsidig Denim Drift er, har holdet fra Global Aesthetic Center udvalgt fem tendenser, som hver anvender farven til at skabe forskellige effekter.

Top aligned picture: 
Password: