Børneværelset | Sadolin Farveland

Leg og hvile.

Der skal være plads til begge, i børnenes rum. Og hyggeligt at være, og nemt at rydde op!

Mange tror at børneværelset skal males i stærke pangfarver, for hér skal der jo ske noget! Men når du vælger farver til børneværelset, bør du huske på at børneværelset er et rum hvor der, visuelt, sker ganske meget. Det er et lille hjørne af verden med masser af legetøj, billeder og plakater, sengetekstiler og gardiner - altsammen ofte i et væld at kulører og glade mønstre.

Overvej derfor hvordan du, farvemæssigt, kan skabe en rød tråd i rummet, og hvordan du måske kan skærme noget af al rodet væk i kurve og kasser.
Børneværelset er et af de oplagte rum at tapetsere. Hvis du nøjes med at tapetsere en enkelt væg, er det både nemt og hurtigt at skifte, efterhånden som 'den lille' bliver ældre.

Hvis du vælger et tapet med et 'heftigt' mønster, skal du sørge for at få organiseret resten af værelset, så det ikke ender med at virke endnu mere rodet.

Alle flader i børneværelset skal naturligvis kunne tåle den ekstra belastning - og for at minimere malingens afdampning efterfølgende, kan du naturligvis få maling der er mærket med både svanemærket og EU blomsten i Sadolin Farveland butikken. Bare spørg i butikken.

Right aligned picture: 
Top aligned picture: