Badeværelset | Sadolin Farveland

Gør badeværelset til din dagligdags oase.

 

I en travl hverdag, er et lækkert og hyggeligt badeværelse man kan koble fra i, et af hverdagens små mirakler. Trenden er ikke til at ta' fejl af - vi vil helst ha' store, luksuriøse badeværelser, med smuk mosaik, spabad og en multifunktionel brusekabine der er et kurbad værdigt.

Men når nu virkeligheden er en anden - og man 'kun' har mellem 2 og 6 m2 badeværelse og gøre godt med, så er det godt at det med et par insidertricks, for det kan sagtens lade sig gøre at skabe din egen lille luksuriøse hverdagsoase alligevel.

Lyse, kølige (aqua-inspirerede) farver, får rummet til at synes større, til gengæld kan du skabe den skønneste hulestemning, hvis du vælger mørke, dybe farver i det lille rum.

 
Naturmaterialer er et godt valg til badeværelset. Fletkurve til småting, en lille skål med muslingeskaller, en træbakke med de smukkeste parfumeflakoner og et par bloklys, er alt sammen med til at skabe en rolig og afslappet stemning.

Med farver og tekstiler kan du selv bestemme om du vil skabe en stemning som en østerlandsk hamambad, et cool designer hotel eller forførende feminin boudouirstemning.
Hvis du (som en del andre) er strandet med nogle temmeligt uskønne fliser på væggen, vil du måske blive glad for at høre at du sagtens kan male fliserne på badeværelset.

For at få et holdbart og flot resultat, kræver det naturligvis at forarbejdet er i orden og at du bruger materialer der er skabt til denne type rum. Spørg nede i Sadolin Farveland butikken, vi er eksperter i malerprojekter til hjemmet.

Du kan desuden se mere her (KLIK) om at male fliser selv.

Right aligned picture: 
Top aligned picture: